War Child2020-07-03T14:31:29+00:00

War Child

Mijn doel is om kinderen die het lastig hebben door hun hooggevoeligheid te helpen zich te ontwikkelen en te GROEIEN en LACHEN! Dat is wat ik elk kind ontzettend gun! Over mijn praktijk kun je van alles lezen op deze website.

Het doel van War Child is ook om kinderen te laten groeien en lachen.

Een kind hoort niet thuis in oorlog. Nooit. Toch zijn er miljoenen kinderen slachtoffer van oorlogsgeweld, misbruik en verwaarlozing. Kinderen zonder vreugde. Kinderen die geen kind meer zijn. War Child helpt deze kinderen hun zelfvertrouwen terug te vinden. Zich te uiten, vrolijk te zijn, contact te maken met anderen. Zodat hun innerlijke oorlog kan ophouden. En ze weer kunnen spelen, dromen, groeien, lachen. Als een normaal kind. En opgroeien tot wie ze willen zijn. Sterke volwassenen. Die met elkaar, als normale mensen, een ruzie kunnen oplossen. Zonder geweld. In vrede.

Omdat War Child zo’n mooi doel heeft, doneer ik maandelijks € 16,- aan War Child. Op deze manier wil ik er, samen met de kinderen/ouders/leerkrachten die ik coach, voor zorgen dat ook kinderen in oorlogsgebieden kunnen Groeien en LACHEN!

Blog

Specialisaties