Reacties van ouders / kinderen2020-12-07T18:02:42+00:00

Reacties van ouders / kinderen

Aan het einde van een coachingstraject of training vraag ik aan de ouders en/of kinderen wat hun ervaringen zijn met Groei en LACH. Deze feedback stel ik enorm op prijs, want iedereen kan leren en groeien, ik ook. Ik vraag of ik een stukje (anoniem of met voornaam) op de website mag plaatsen. Hieronder kun je deze reacties lezen.

Reacties van ouders / kinderen over de coaching van het kind / gezin:
 • “Voor onze dochter heeft de begeleiding van Fanny heel veel opgeleverd. Ze is nog steeds dat spontane, belangstellende, gevoelige meisje, maar durft veel meer op zichzelf te vertrouwen en trots te zijn op zichzelf. Bedankt, Fanny!” (2016)

 • “Thx fanny, je bent geknipt voor het vak. Onze jongen is heel blij met jouw geweest. En is weer een stukje verder op de lader geklommen.
  Je hebt het heel begrijpend, speels en makkelijk toegepast. Ga zo door!” (2017)

 • “Onze zoon van 8 jaar heeft 10 behandel sessies gehad bij Fanny vanwege zijn hoog gevoeligheid. Hij heeft hier echt baat bij gehad, al is hij er nog niet.
  Fanny doet dit op leuke en fijne manier, hij voelde zich prettig bij Fanny terwijl dat maar zelden voorkomt bij vreemde.” (2017)

 • “Thuis ontplofte er wel eens een bommetje. Soms best heftig. We vroegen ons af of dit ‘normaal’ was. Fanny kwam op ons pad en gaf ons tips, stelde kritische vragen en reikte praktische handvaten aan om met de hooggevoelige/hoogbegaafde kenmerken om te gaan. Het heeft ons geholpen om ons zoontje van 6 jaar beter te begrijpen, maar vooral ook om brandjes te voorkomen ipv te blussen. Dank je wel Fanny.” (2017)

 • “Lieve Fanny, dank je wel voor alles wat je voor ons hebt gedaan. Het inzicht, het zelfvertrouwen, de kwaliteiten. Jouw manier van benaderen en handelen paste bij ons en klikte met ons! Super thankx voor alles!!” (Ilse, 2020)

 • “Fanny heeft een tijdje als soort van gezinscoach gefungeerd waardoor ze op een indirect manier de issues die als gevolg van een instabiele thuissituatie bij mijn zoon ontstonden oplostte. Door Fanny zijn we als gezin gegroeit ondanks dat we uit elkaar zijn. Als ik iemand zou willen aanbevelen die goed kan luisteren en daar passende hulp op kan verlenen is het Fanny.” (Maarten, 2020)

Reacties van volwassenen die gecoacht zijn bij Groei en LACH:
 • “Bedankt voor de goede hulp! Ik heb geleerd om makkelijker met het verleden om te gaan en meer in het heden te leven” (Brian, 2020)

Reacties van leerlingen van de training ‘Ik Leer Leren’:
 • “Fantastische training die leuk is en helpt. Ik raad het aan! Bedankt voor de leuke en leerzame training” (November 2014)

 • “Het was een super training en het was super leuk!” (Amy, december 2014)

 • “Ik heb onder andere geleerd dat ik het beste leer met plaatjes. Ik vond het leuk en interessant.” (Thomas, maart 2015)

 • “Ik vond het een goede training en ik heb er veel van geleerd!” (Tom, juni 2016)

 • “Ik vond het een leuke en leerzame training en ik heb er zeker iets van geleerd! Het was heel gezellig en je kunt goed luisteren naar wat ik te vertellen heb.” (Noemi, november 2016)

Reacties van ouders van leerlingen die de training ‘Ik Leer Leren’ hebben gedaan:
 • “Daar staat ze dan, prinses A d’n Irste op de basisschool. Dat heeft ze mooi gedaan. Mooie speech, geen hapering of zenuw in haar stem. Haar leerkracht zei gisteren nog dat hij vond dat A een stuk sterker in haar schoenen staat de laatste tijd. Wie weet komt dit door jouw cursus. Al is het maar een deel of een aanzet. Ik verwijs haar nog geregeld naar wat jij uitgelegd hebt als ze het even niet overziet. Ben blij dat ik haar toch bij jou aan de gang heb kunnen zetten. Nogmaals bedankt, en al is het maar een klein deel, ze heeft er zeker van geleerd! (2014)

 • “Wij hebben thuis gemerkt aan T dat hij het heel leuk vond om deel te nemen aan jouw training. Vooral over de dierentest heeft hij veel vertelt en wij hebben thuis ook allemaal samen met hem gekeken welke dieren bij ons passen. Leuk dat hij dan de link legt dat hij een combinatie is van papa en mama, maar vooral zichzelf is. We hebben een gemotiveerde T gezien die apetrots is op zijn behaalde diploma.” (2016)

Blog

Specialisaties