Voor kinderen & jongeren2018-10-19T13:12:37+00:00

Voor kinderen & jongeren

Ben jij een beelddenker? Of een hooggevoelig kind? Of denk je dat je misschien beelddenker en/of hooggevoelig bent? Dan zijn deze pagina’s speciaal voor jou!

Nu verder over beelddenken en hooggevoeligheid!

Als je testjes wilt doen om te kijken of een van deze (of beide?) eigenschappen hebt, kun je de Test Beelddenken of de Test Hooggevoeligheid doen.

Verder kun je op deze website ook van alles lezen over Beelddenken, wat dit nu eigenlijk precies is, wat de voordelen zijn van beelddenken en wat de nadelen hiervan zijn. Ik heb een pagina met tips voor jou om om te gaan met je beelddenken.
Ik heb ook een werkboekje gemaakt dat je (of je ouders) kunt bestellen om te kijken wat beelddenken voor jou betekent. Daarover en over hoe je het kunt bestellen kun je hier lezen.

Ook kun je op deze site van alles lezen over Hooggevoeligheid (of hoogsensitiviteit, dat is hetzelfde), wat dit nu precies is, wat de voordelen en nadelen hiervan zijn. En natuurlijk kun je een pagina met tips vinden om om te gaan met hooggevoeligheid.
Ik heb ook een werkboekje gemaakt dat je (of je ouders) kunt bestellen om te kijken wat hooggevoeligheid voor jou betekent. Daarover en over hoe je het kunt bestellen kun je hier lezen.

Blog

Specialisaties