Links2019-04-27T17:24:52+00:00

Links

Op ons wereldwijde web kun je ontzettend veel informatie vinden over uiteenlopende onderwerpen. Als je gaat googlen op beelddenken, hooggevoeligheid of leerproblemen/leerondersteuning, krijg je zoveel hits, ik kan me voorstellen dat je op een gegeven moment door de bomen het bos niet meer ziet. Op deze pagina vind je een aantal links die ik waarde vol vind, waarvan ik het idee heb dat je er iets aan kunt hebben.

Heb je zelf nog suggesties voor goede websites voor ouders en kinderen over beelddenken, hooggevoeligheid en leerondersteuning, laat het me gerust weten, dan voeg ik ze toe!

Veel surfplezier!

Ten eerste wil ik een aantal websites aangeven die voor mijn diensten belangrijk zijn.

  • Zoals je hier kunt lezen, geef ik workshops voor ouders en leerkrachten over emoties bij kinderen. Wil je hier graag meer over lezen dan kan dat op de website: SOS kinderen & emoties.
  • Voor kinderen en pubers vanaf 10 jaar die graag beter, makkelijker en sneller willen leren leren, bied ik de training Ik Leer Leren. Op de landelijke website van Ik Leer Leren kun je hier meer over lezen.
  • Heeft jouw kind een visuele leervoorkeur (bijvoorbeeld een beelddenker), dan is de LEREN LEREN methode een mooie methode om jouw kind te ondersteunen bij het leren. Op de website van Kind in Beeld kun je hier meer over lezen.

Hieronder kun je de verschillende onderwerpen ‘open klappen’ waardoor je verschillende websites kunt vinden die erg interessant zijn!

Momenteel werk ik samen met VOEGT, een praktijk in Dongen die werkt via huisartsen en gemeenten. Hanna is ambulant begeleider en Raymond doet Thetahealing. Deze samenwerking verloopt heel prettig en ik ben blij dat ik hun collega mag zijn! Wil je meer over VOEGT weten? www.voegt.nl

Ik ben lid van verschillende netwerken en community’s:

Blog

Specialisaties