Links2021-07-12T17:53:34+00:00

Links

Op ons wereldwijde web kun je ontzettend veel informatie vinden over uiteenlopende onderwerpen. Als je gaat googlen op hooggevoeligheid of leerproblemen/leerondersteuning, krijg je zoveel hits, ik kan me voorstellen dat je op een gegeven moment door de bomen het bos niet meer ziet. Op deze pagina vind je een aantal links die ik waarde vol vind, waarvan ik het idee heb dat je er iets aan kunt hebben.

Heb je zelf nog suggesties voor goede websites voor ouders en kinderen over hooggevoeligheid en leerondersteuning, laat het me gerust weten, dan voeg ik ze toe!

Veel surfplezier!

Ten eerste wil ik een aantal websites aangeven die voor mijn diensten belangrijk zijn.

  • Ik heb me de afgelopen jaren gespecialiseerd in hooggevoeligheid. Onder andere door het doen van de opleiding tot hooggevoeligheidsdeskundige bij Hooggevoelig Heel Gewoon. Ook heb ik de opleiding Hooggevoelig & Sterke Wil specialist met de Innerlijke Familie gedaan bij Janneke van Olphen en Arienne Klijn. Ook heb ik de opleiding EnergetischKindercoach gedaan bij Lilianders en de Kindercoachopleiding bij Tea Adema gedaan.
  • Zoals je hier kunt lezen, geef ik workshops voor ouders en leerkrachten over emoties bij kinderen. Wil je hier graag meer over lezen dan kan dat op de website: SOS kinderen & emoties.
  • Voor kinderen en pubers vanaf 10 jaar die graag beter, makkelijker en sneller willen leren leren, bied ik de training Ik Leer Leren. Deze training is ontwikkeld door Tea Adema. Op haar website kun je meer over lezen over de training Ik Leer Leren.
  • Daarnaast werk ik, in verschillende netwerken, samen met een aantal collega’s door het hele land. Dus kom je uit een andere provincie, of ligt Goirle al behoorlijk uit de route? Neem gerust contact op, ik verwijs je graag door!

Hieronder kun je de verschillende onderwerpen ‘open klappen’ waardoor je verschillende websites kunt vinden die erg interessant zijn!

.

Momenteel werk ik samen met VOEGT, een praktijk in Dongen die werkt via huisartsen en gemeenten. Hanna is ambulant begeleider en Raymond doet Thetahealing. Deze samenwerking verloopt heel prettig en ik ben blij dat ik hun collega mag zijn! Wil je meer over VOEGT weten? www.voegt.nl.

Blog

Specialisaties