Informatieboekjes2018-10-19T13:06:30+00:00

Informatieboekjes

Om duidelijkheid te geven over Beelddenken en Hooggevoeligheid heb ik verschillende informatieboekjes geschreven voor kinderen en ouders / leerkrachten.

De informatieboekjes voor kinderen zijn in de vorm van werkboekjes. Er staat veel informatie in en ook opdrachtjes om erachter te komen hoe dingen werken voor het betreffende kind.

De informatieboekjes voor ouders / leerkrachten is een samenbundeling van informatie uit vele boeken en websites zodat op een korte, duidelijke manier uitleg wordt verkregen over beelddenken en/of hooggevoeligheid. Uiteraard kun je hier ook mijn visie in terug lezen.

Bij de uitleg over de informatieboekjes staat ook de wijze van bestellen. Dit is erg eenvoudig door het betreffende bedrag over te maken en hierbij de juiste code en emailadres te noteren. Het boekje komt dan zo snel mogelijk per mail in PDF naar je toe.

Alles blijft in ontwikkeling en in beweging. Bij mij is dat hetzelfde:  ik blijf lezen, groeien, ontwikkelen. Dit komt ook terug in de informatieboekjes die ik ontwikkel. Deze zal ik telkens bijstellen en aanpassen aan de hand van de recente ontwikkelingen en mijn visie hierop.
Daarom kun je het boekje ten alle tijden bestellen en krijg je het hierop volgende jaar de nieuwe versie van jouw bestelde boekje toe gemaild. Geheel gratis.

Als je opmerkingen of tips hebt naar aanleiding van het lezen van een van deze boekjes, hoor ik dit uiteraard graag!

Voor ouders / leerkrachten
Voor kinderen
Blog

Specialisaties