Ik Leer Leren2021-09-12T19:08:54+00:00

Ik Leer Leren

Tijdelijk worden er geen trainingen ‘Ik Leer Leren’ aangeboden door Groei en LACH.
Ik verwijs je graag door naar mijn collega Anneke Swaans van Go Coaching!

‘Ik leer leren’ is een (groeps)training voor kinderen vanaf 10 jaar die ze helpt te ontdekken hoe ze zelf het beste kunt leren. Ik Leer Leren, een snelweg naar leren!

Het zit er wel in… Maar het komt er niet uit!!!

Is dit herkenbaar? Denkt je dit ook bij jouw kind? Lees dan vooral verder, want deze training kan je kind helpen!
De training Ik Leer Leren richt zich op alle processen die nodig zijn om te kunnen leren. Aan bod komen:

  • hoe leer je en wat leer je

  • motivatie en faalangst (deze 2 lijken meer op elkaar dan je denkt…)

  • plannen en organiseren

  • concentratie (hoe lukt het wèl)

  • inzicht in je eigen meest effectieve manier van leren.

Met de ‘Ik leer leren’ training krijgen kinderen grip op hun huiswerk, gaat het leren makkelijker en sneller zodat er ook tijd overblijft voor sport, hobby’s en andere dingen. Uiteindelijk hoeven ouders dan minder te controleren en te pushen en dit komt de sfeer in huis beslist ten goede.

Deze training bereid voor op leertaken, maar is ook voor kinderen met bijvoorbeeld concentratieproblemen, faalangst, leerachterstanden, dyslexie, ADHD, NLD, motivatieproblemen of kinderen die presteren onder hun niveau. Ook voor beelddenkers  en hooggevoelige kinderen kan deze training een enorme hulp zijn. Ik leer leren is een eye-opener voor alle leerlingen!

Deze training kan in groepsverband gegeven worden, maar ook in een individueel traject. De training bestaat uit 5 bijeenkomsten van 1.5 uur.
Wil je nog meer weten over deze training? Kijk maar eens op https://teaadema.nl/ik-leer-leren/. Hier vind je alle benodigde inhoudelijke informatie.

Vraag je je af of deze training wel iets voor jou(w kind) is? Wil je weten wat de mogelijkheden zijn om deze training op een andere locatie te volgen? Wil je weten of het ook mogelijk is om deze training op school te volgen is of in te kopen is op scholen? Neem gerust contact op!

De opleiding tot ‘trainer Ik Leer Leren’ heb ik gevolgd bij Tea Adema in Friesland.

Blog

Specialisaties