Data Activiteiten2022-04-14T12:15:51+00:00

Data Activiteiten

Op deze pagina vind je alle data voor de trainingen, inloopochtenden en informatiebijeenkomsten van Groei en LACH. Kun je niet op een geplande datum, maar ben je wel geïnteresseerd? Laat het me weten, dan kijken we samen wat de mogelijkheden zijn.

 • SOS hooggevoelige kinderen en emoties

  4 delige workshop!

  • woensdag 15, 22, 29 juni en 6 juli
  • 9.00u tot 11.30u
  • € 125,- pp. Voor 2 personen uit hetzelfde gezin € 225,-.
  • Voor meer informatie kijk hier

  Het minimum aantal deelnemers is 3, maximaal 6 deelnemers. Een klein groepje betekent volop tijd voor het uitwisselen van ervaringen.
  Vol = vol! De aanmelding is definitief als je een bevestigingsmail hebt ontvangen. Betaling kan voorafgaand aan de bijeenkomst (tikkie/betaalverzoek/factuur) of bij binnenkomst (contant of pin).

  Je kunt eenvoudig aanmelden voor deze workshop door een mailtje te sturen naar fanny@, te bellen/appen/smsen of het contactformulier in te vullen.

 • Train-de-Trainer SOS hooggevoelige kinderen en emoties

  Heb jij de training bij SOS kinderen en emoties gevolgd of wil je deze volgen en wil je ook graag de 4-delige workshop SOS hooggevoelige kinderen en emoties aanbieden aan ouders? Dan kun je de Train de Trainer volgen:

  Aanmelden kan hier!!!

 • Inloop ochtenden
  Er zijn momenteel geen inloopochtenden gepland.

Aanmelden voor de trainingen en informatie bijeenkomsten kan door een mail te sturen naar info@ met de volgende informatie:

Naam geïnteresseerde, adres, telefoonnummer(s) en e-mail.

Je krijgt altijd een bevestigingsmail na aanmelden. Indien je deze na 2 dagen nog niet ontvangen hebt, neem dan opnieuw contact op. Dan is er misschien iets mis gegaan.

Blog

Specialisaties