Data Activiteiten2019-07-03T12:13:18+00:00

Data Activiteiten

Op deze pagina vind je alle data voor de trainingen, inloopochtenden en informatiebijeenkomsten van Groei en LACH. Kun je niet op een geplande datum, maar ben je wel geïnteresseerd? Laat het me weten, dan kijken we samen wat de mogelijkheden zijn.

 • SOS kinderen en emoties: Introductieworkshop

  Elk najaar en elk voorjaar wordt er een introductieworkshop aangeboden bij Groei en LACH. Gevolgd door de 3-delige workshop SOS kinderen en emoties.

  De eerstvolgende workshop is gepland op dinsdag 10 september 2019, van 19.30u tot 21.30u bij Jongerencentrum Mainframe in Goirle. De kosten zijn € 15,- per persoon. Dit is inclusief handout, koffie / thee en iets lekkers.

  Het maximum aantal deelnemers is 20. Vol = vol! En de eerste aanmeldingen zijn al binnen… De aanmelding is definitief als het bedrag is overgemaakt!

  Je kunt eenvoudig aanmelden door een mailtje te sturen naar fanny@groeienlach.nl, te bellen/appen/smsen of het contactformulier in te vullen.

 • Ik Leer Leren
  Momenteel zijn er geen trainingen Ik Leer Leren gepland.
  Als je interesse hebt in een training Ik Leer Leren, en  je kunt niet wachten (of je kunt niet op de aangegeven datum), neem dan  contact op voor de mogelijkheden.
 • LEREN LEREN
  Momenteel zijn er geen trainingen LEREN LEREN gepland.
  Als je interesse hebt in een training LEREN LEREN en je kunt niet wachten (of je kunt niet op de aangegeven datum), neem dan contact op voor de mogelijkheden.
 • Rekenbootcamp

  Momenteel staat er nog geen nieuwe Rekenbootcamp gepland. Heb je interesse in een bootcamp? Laat het dan weten! Vanaf 4 geïnteresseerden plannen we zo snel mogelijk een datum!

 • Informatie bijeenkomsten
  Momenteel zijn er geen informatiebijeenkomsten gepland. Heb je interesse in een informatiebijeenkomst over een bepaald onderwerp met betrekking tot hooggevoeligheid en/of beelddenken en kun je een groepje van 3 -5 ouders vormen? Dan plannen we zo snel mogelijk een informatiebijeenkomst in! Neem contact op voor de mogelijkheden!
  Tevens is het mogelijk om tijdens teamvergaderingen of ouderavonden informatie te krijgen over Beelddenkende Kinderen, Hooggevoelige Kinderen of Leerondersteuning ( LEREN LEREN en/of Ik Leer Leren) in de vorm van een informatieve lezing of workshop. Neem contact op voor de mogelijkheden.
 • Inloop ochtenden
  In 2018 gaan de inloopochtenden helaas niet door. In 2019 worden nieuwe data gepland.

Aanmelden voor de trainingen en informatie bijeenkomsten kan door een mail te sturen naar info@groeienlach.nl met de volgende informatie:

Naam geïnteresseerde, adres, telefoonnummer(s) en e-mail.

Je krijgt altijd een bevestigingsmail na aanmelden. Indien je deze na 2 dagen nog niet ontvangen hebt, neem dan opnieuw contact op. Dan is er misschien iets mis gegaan.

Blog

Specialisaties