Data Activiteiten2020-09-07T14:54:50+00:00

Data Activiteiten

Op deze pagina vind je alle data voor de trainingen, inloopochtenden en informatiebijeenkomsten van Groei en LACH. Kun je niet op een geplande datum, maar ben je wel geïnteresseerd? Laat het me weten, dan kijken we samen wat de mogelijkheden zijn.

 • SOS kinderen en emoties: Introductieworkshop

  De volgende workshops zijn gepland in de avond op dinsdag 22 september en donderdag 8 oktober 2020. Beide van 19.30u tot 21.30u bij Groei en LACH in Goirle. De kosten zijn € 15,- per persoon. Dit is inclusief handout, koffie / thee en iets lekkers.

  De volgende workshops zijn gepland in de ochtend op woensdag 30 september en vrijdag 16 oktober 2020. Beide van 9.30u tot 11.30u bij Groei en LACH in Goirle. De kosten zijn € 15,- per persoon. Dit is inclusief handout, koffie / thee en iets lekkers.

  Het maximum aantal deelnemers is 4. Dit kleine groepje betekent volop tijd voor het uitwisselen van ervaringen.
  Vol = vol! De aanmelding is definitief als je een bevestigingsmail hebt ontvangen. Betaling kan voorafgaand aan de bijeenkomst (tikkie/betaalverzoek) of bij binnenkomst (contant of pin).

  Je kunt eenvoudig aanmelden voor 1 van de avonden door een mailtje te sturen naar fanny@, te bellen/appen/smsen of het contactformulier in te vullen.

 • 3-delige workshop SOS kinderen en emoties

  De volgende 3-delige workshop SOS kinderen en emoties is gepland op woensdag 4 november 2020 (vervolgdata 11 en 18 november 2020) van 9.00u tot ongeveer 12.00u bij Groei en LACH in Goirle. De kosten zijn € 90,- per persoon. Dit is inclusief handout, boekje ’80 tips over emoties bij kids’ van Susan van Asten (t.w.v. € 9,95), koffie / thee en iets lekkers.
  Ben je met 2 ouders uit 1 gezin, dan betaal je samen € 150,-

  Het maximum aantal deelnemers is 4. Dit kleine groepje betekent volop tijd voor het uitwisselen van ervaringen.
  Vol = vol! De aanmelding is definitief als je een bevestigingsmail hebt ontvangen. Betaling kan voorafgaand aan de eerste bijeenkomst (tikkie/ betaalverzoek) of bij binnenkomst (contant of pin).

  Je kunt eenvoudig aanmelden voor deze ochtenden door een mailtje te sturen naar fanny@, te bellen/appen/smsen of het contactformulier in te vullen.

 • Informatie bijeenkomsten
  Momenteel zijn er geen informatiebijeenkomsten gepland. Heb je interesse in een informatiebijeenkomst over een bepaald onderwerp met betrekking tot hooggevoeligheid en kun je een groepje van 3 -5 ouders vormen? Dan plannen we zo snel mogelijk een informatiebijeenkomst in! Neem contact op voor de mogelijkheden!
  Tevens is het mogelijk om tijdens teamvergaderingen of ouderavonden informatie te krijgen over Hooggevoelige Kinderen of Leerondersteuning (Ik Leer Leren) in de vorm van een informatieve lezing of workshop. Neem contact op voor de mogelijkheden.
 • Inloop ochtenden
  Er zijn momenteel geen inloopochtenden gepland.

Aanmelden voor de trainingen en informatie bijeenkomsten kan door een mail te sturen naar info@ met de volgende informatie:

Naam geïnteresseerde, adres, telefoonnummer(s) en e-mail.

Je krijgt altijd een bevestigingsmail na aanmelden. Indien je deze na 2 dagen nog niet ontvangen hebt, neem dan opnieuw contact op. Dan is er misschien iets mis gegaan.

Blog

Specialisaties